musculo sportgeneeskunde homeopathie personalia contact

Het consult

Tijdens het eerste consult verdiept de arts zich grondig in uw klachten en de voorgeschiedenis ervan. Naast een algemeen medisch onderzoek naar uw klachten onderzoekt hij vervolgens heel nauwkeurig door middel van orthopedisch-, neurologisch- en Musculoskeletaal onderzoek de stand en bewegingsmogelijkheden van wervelkolom, bekken en overige gewrichten. Indien nodig kan de arts om aanvullend laboratoriumonderzoek of röntgenfoto’s vragen. Op basis van alle gegevens wordt een diagnose gesteld en het behandelplan besproken. Meestal is er tijdens het eerste consult nog tijd voor de eerste behandeling.

Na de behandeling is het mogelijk dat u last heeft van napijn, bijvoorbeeld in de vorm van pijnlijke spieren of een beurs gevoel. Dit zijn tijdelijke reacties, soms op wisselende plaatsen en de duur ervan varieert per persoon. Heeft u daar vragen over aarzel dan niet om contact op te nemen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Meestal 3-6x. In het algemeen geldt dat indien na 3x geen duidelijke vooruitgang is geboekt wordt voorgesteld de behandeling te stoppen.

home